God is aan het werk met de volgende generatie

Ontmoet Bas en Liu, allebei 18 jaar oud

Zij zijn de oudste jongeren die Tamar Korat in hun kindersponsorproject heeft opgenomen. 
Zij zitten allebei in het laatste jaar van de middelbare school en hebben met succes dit jaar hun stage afgerond. Deze twee jongens zijn een voorbeeld voor veel jongeren in de jonge kerk van Non Deang. Naast dat ze ijverig zijn in hun studie en verantwoordelijk in hun beide gezinnen, zijn ze ook erg betrokken in het dienen in de gemeente. 

Bas maakt deel uit van het aanbiddingsteam in de kerk van Non Deang, hij speelt zowel drum als gitaar. Elke zaterdag organiseren we de wekelijkse kinderclub voor de sponsorkinderen en kinderen uit de buurt. Bas zal tijdens deze kinderclubbijeenkomsten ook de aanbidding door kinderen begeleiden. Daarnaast is hij ook erg betrokken bij andere evenementen die georganiseerd worden in de kerk. Hij is tot een zegen in de gemeente. 

Liu leeft in een gezin waar de vader afwezig is. Dat heeft tot gevolg dat hij, nu hij 18 jaar is, een deel van de verantwoordelijkheid voor zijn jongere broertje op zich heeft genomen. Daarnaast is hij tot grote steun voor zijn moeder. We zijn God dankbaar dat Liu die verantwoordelijk wil dragen in zijn gezin. Hij is ook één van de jongeren die binnen de kerk les heeft gekregen op de gitaar, wellicht is er in de toekomst voor hem ook een plekje in het aanbiddingsteam van de gemeente. 

We zien Gods hand aan het werk in de jonge gemeente van Non Deang en we zijn blij, en trots, dat deze 2 jonge broeders durven op te staan in hun geloof en zo van grote waarde zijn voor de jongeren maar óók de ouderen van de gemeente. Wilt u voor deze jongeren bidden? Dat ze steeds meer hun leven in Gods handen willen leggen en dat Hij de Vader mag zijn die Liu moet missen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *