“Niemand van ons is zo slim als wij allemaal samen”.

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit mensen met verschillende nationaliteiten, passies en talenten. Maar niemand van ons is zo slim als wij allemaal samen! Het is zo fijn om samen te werken. Benieuwd wie we zijn? We geven je hieronder een klein voorproefje. Als je ons beter wilt leren kennen, ben je van harte welkom in Thailand!

Yoyo, Aon en hun kinderen komen naar Nederland!

Yoyo en Aon

Yoyo (een echte Naga) en Aon zijn de pioniers en leiders van Tamar Korat. Yoyo is naar het land van zijn vrouw Aon gekomen en samen met hun gezin dienen ze het Thaise volk. Ze werken sinds 2010 in Korat en omgeving. Ze hebben twee geweldige kinderen die vloeiend Thais en Engels spreken. Ze vinden het heerlijk om met je te kletsen en te spelen wanneer je op bezoek bent!

Waew

Waew en Phet hebben elkaar ontmoet via Tamar Korat, inmiddels hebben ze een gezin en zijn onlangs naar Non Daeng verhuisd om de mensen daar op veel verschillende manieren te dienen. Phet is de meest vriendelijke kerel uit Laos die je ooit zult ontmoeten en Waew zal je altijd aan het lachen maken. Bas is de meest zorgzame grote broer die je ooit zult ontmoeten.

Els en Anne-Marie

Dit zijn de ‘Mama’s’ van het team. Vanaf het eerste begin van Tamar Korat zijn ze verbonden met Yoyo en Aon en hun bediening. De afgelopen jaren hebben ze veel teams uit Nederland naar Thailand gehaald om hen kennis te laten maken met het werk van Tamar Korat. Met veel liefde bezoeken ze de mensen om hen te bemoedigen met woorden van de Heer, dit gaat altijd samen met veel knuffels.

New

Warapon Pansiri of New zoals wij haar kennen, komt uit de provincie Kalasin. Ze is de enige christen in haar familie, ze leerde Jezus kennen toen ze op de universiteit zat. Ze is in 2024 bij Tamar Korat gekomen en op dit moment is ze verantwoordelijk voor de kinderen in ons sponsorproject.