“Moge de Heer u zegenen en beschermen, moge de Heer het licht van zijn gelaat over u doen schijnen en u genadig zijn, moge de Heer u zijn gelaat toewenden en u vrede geven”.
Numeri 6: 24-26

Projecten

Vanuit de kerk van Non Daeng lopen meerdere projecten. Ben jij ook geraakt door het mooi en hoopgevende werk dat we in Thailand mogen doen? Wil je dit werk meenemen in je gebeden? Wil je financieel bijdragen, klik dan door naar de Doneerpagina.

In 2011 startte Tamar Korat een project voor kinderen in Non Daeng, een afgelegen dorp in Thailand dat op ongeveer een uur rijden van Korat ligt.

In samenwerking met de kerk van Non Daeng is het sponsorprogramma ‘Khaneng Mai’ opgezet voor de meest arme dorpskinderen. Khaneng Mai betekent ‘nieuwe tak of loot’: een nieuw begin of ontwikkeling.

Elke zaterdag komen tientallen kinderen in de kerk van Non Daeng bijeen om spelletjes te spelen en te luisteren naar Bijbelverhalen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tamar Korat benadert vrouwen die in de prostitutie werken in het Yamo-park in Korat. Dit park is uitgegroeid tot een plek waar drugs, prostitutie en geweld aan de orde van de dag zijn