Ik wil U loven, Heer, met heel mijn hart, vertellen van Uw wonderdaden.
Psalm 9: 2

Maak kennis met de teams

Ons team bestaat uit mensen met verschillende nationaliteiten, passies en talenten. Maar niemand van ons is zo slim als wij allemaal samen! Het is zo fijn om samen te werken. Benieuwd wie we zijn? We geven je hieronder een klein voorproefje. Als je ons beter wilt leren kennen, ben je van harte welkom in Thailand!

Yoy en Aon

Yoyo, Aon en hun kinderen komen naar Nederland!

Yoyo (een echte Naga) en Aon zijn de pioniers en leiders van Tamar Korat. Yoyo is naar het land van zijn vrouw Aon gekomen en samen met hun gezin dienen ze het Thaise volk. 

Waew

Waew en Phet hebben elkaar ontmoet via Tamar Korat, inmiddels hebben ze een gezin en zijn onlangs naar Non Daeng verhuisd om de mensen daar op veel verschillende manieren te dienen. 

Els en Anne-Marie

De ‘Mama’s’van het team zijn vanaf het eerste begin van Tamar Korat verbonden met Yoyo en Aon en hun bediening. Met veel liefde bezoeken ze de mensen om hen te bemoeidgen met woorden van de Heer. 

New

Warapon Pansiri of New zoals wij haar kennen, komt uit de provincie Kalasin. Ze is op dit moment is ze verantwoordelijk voor de kinderen in ons sponsorproject.