Kansen

“We kunnen niet allemaal geweldige dingen doen, maar we kunnen kleine dingen doen met veel liefde”
– Moeder Theresa

Kom en doe mee met ons!

Je bent van harte welkom om ons te komen helpen in Korat en omgeving! We hebben verschillende mogelijkheden om als vrijwilliger of als medewerker aan de slag te gaan. Misschien maak je deel uit van een evangelisatieteam in je gemeente en overweeg je om ons voor een bepaalde periode te komen helpen. Op deze pagina vind je informatie, maar neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer wilt weten.

Teams

Teams van over de hele wereld komen ons ondersteunen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor je om hier bij ons de meest kwetsbaren te dienen. Internationale teams ondersteunen ons tijdelijk bij veel van onze projecten, zoals bij de Engelse kampen op scholen, kinderprogramma’s, huisbezoeken en nog veel meer. We  brengen je ook in contact met de lokale kerken die ondersteuning nodig hebben. Het is elke keer weer anders als er een team komt, maar elke keer is het een fantastische tijd!

Praktische zaken
Als je ons wilt komen ondersteunen, vragen we je om dat voor minimaal één week tot drie maanden te doen. Huisvesting wordt geregeld. Ben je geïnteresseerd geraakt? Wil je naar ons toe komen om deel te nemen aan onze bediening? Neem dan contact met ons op en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! 

Vrijwilligers en medewerkers

Tamar Korat is altijd blij als nieuwe mensen willen helpen met onze bediening. We verwelkomen vrijwilligers, teams, families en individuen voor korte en langere termijn. Wanneer je voor een korte periode wilt komen, vragen wij je te overwegen minimaal drie maanden te komen. Wanneer je voor een langere periode bij ons wilt komen, word je echt onderdeel van ons geweldige team!

Belangrijk: Alle Tamar medewerkers en vrijwilligers zijn zelfvoorzienend en moeten zich volledig zelf financieren,  inclusief maaltijden en huisvesting. Wij heten je van harte welkom bij ons! Als je interesse hebt, neem dan contact met ons op.