Giften

“Laat ieder zo veel geven als hij zelf besloten heeft, zonder tegenzin of dwang, want God heeft lief wie blijmoedig geeft”
– 2 Korintiërs 9:7

Steun Tamar Korat

Tamar Korat in een non-profit organisatie en wordt gefinancierd door donaties en giften van zowel kerken als individuen. Uw financiële steun aan Tamar Korat is van harte welkom en stelt ons in staat om het belangrijke werk onder de kwetsbare mensen in de Isaan-regio voort te zetten. U helpt ons met structurele donaties, maar eenmalige giften zijn ook van harte welkom! U kunt, wanneer u dat wilt, kiezen welk deel van ons werk u specifiek wilt ondersteunen. Geef dit aan in de omschrijving bij uw donatie.

Bank details

Stichting Tamar Korat Nederland

Rekeningnummer: NL19 INGB 000 598 71 97

KvK: 050 79 461

De Stichting heeft een ANBI status, giften zijn in Nederland aftrekbaar van de belasting.

 

Speciale projecten

Yamo feest

Drie tot vier keer per jaar organiseren we een feest voor de vrouwen in het Yamo-park die daar als prostituee werken. We verzorgen een aantal leuke activiteiten, zodat ze zich kunnen ontspannen en de zorgen van hun leven even kunnen vergeten. We geven ze ook wat praktische cadeautjes, zoals shampoo en bieden hen een maaltijd aan.

Kinderkamp

Elk jaar organiseren we een kinderkamp voor de kinderen die deel uitmaken van het sponsorprogramma en voor andere kinderen uit het Non Daeng-district. We bemoedigen hen en organiseren veel leuke activiteiten!

Sponsorprogramma voor leerlingen

In de dorpen rond Non Daeng helpen we kinderen aan de schooluitrusting die ze nodig hebben. Op zaterdag bieden we diverse programma’s aan en op zondag na de kerk geven we Engelse les.

DTS

Sommige van onze kerkleden hebben de wens om een Bijbelschool in Thailand te volgen van drie maanden. U kunt hen financieel ondersteunen met uw gift, waardoor zij kunnen groeien in hun geloof.

Training medewerkers

Gedurende het jaar moedigen we onze medewerkers aan een leiderschapstraining te volgen. We moedigen hen aan te groeien in hun leiderschap.

Retraite medewerkers

We nemen onze medewerkers graag één keer per jaar mee op een retraite. Dit is bedoeld om als team samen tijd door te brengen, rust te krijgen van onze bediening en de onderlinge verbondenheid te versterken.