Ontmoet het team!

“Niemand van ons is zo slim als wij allemaal samen”

Maak kennis met ons Team!

Ons team bestaat uit mensen met verschillende nationaliteiten, passies en talenten. Maar niemand van ons is zo slim als wij allemaal samen! Het is zo fijn om samen te werken. Benieuwd wie we zijn? We geven je hieronder een klein voorproefje. Als je ons beter wilt leren kennen, ben je van harte welkom in Thailand!

Yoyo & Aon Chusi + Bebe en Nene

Yoyo (een echte Naga) en Aon zijn de pioniers en leiders van Tamar Korat. Yoyo is naar het land van zijn vrouw Aon gekomen en samen met hun gezin dienen ze het Thaise volk. Ze werken sinds 2010 in Korat en omgeving. Ze hebben twee geweldige kinderen die vloeiend Thais en Engels spreken. Ze vinden het heerlijk om met je te kletsen en te spelen wanneer je op bezoek bent!

Phet & Sumani (Waew) + Bas en Grace

Waew en Phet hebben elkaar ontmoet via Tamar Korat, inmiddels hebben ze een gezin en zijn onlangs naar Non Daeng verhuisd om de mensen daar op veel verschillende manieren te dienen. Phet is de meest vriendelijke kerel uit Laos die je ooit zult ontmoeten en Waew zal je altijd aan het lachen maken. Bas is de meest zorgzame grote broer die je ooit zult ontmoeten.

Apfükru Dolie (Akru)

Dit is Apfukru Dolie uit Nagaland, India. Zijn passie is lesgeven en hij werkt sinds 2012 in Tamar Korat, zijn belangrijkste activiteit is lesgeven in de Engelse taal. Akru is betrokken bij alle activiteiten waarbij Engels les wordt gegeven. Hij is een geweldige prediker en getalenteerd docent.

Aphruonuo Mere (Aphre)

Aphre komt uit Kohima, Nagaland. Haar passie is om met kwetsbare vrouwen en kinderen te werken. Ze houdt van de Heer en vindt het heerlijk om er te zijn voor anderen. Met andere woorden, Aphre is erg dienstbaar, haar hart ligt bij leiden van kinderprogramma's en het afleggen van huisbezoeken aan ouderen in onze wijk. Haar koffie is erg lekker!

Menoseno Kuotsu (Meno)

Meno werkt inmiddels al een aantal jaren in Tamar Korat. Ze geeft Engelse les op scholen en is betrokken bij de activiteiten in Tamar Korat en omgeving. We beleven veel plezier aan haar. Als Meno een kamer binnenkomt, weet je gelijk dat ze er is. Ze brengt veel vrolijkheid met zich mee!

Pranee Khokshawat (Nee)

Nee is onze geweldige barista in de Dorpsbakkerij en Koffiesalon in Non Daeng! Ze is de manager van ons nieuwe project. Ze is ook een geweldige moeder en een krachtige prediker!

Thaew Geartpho (Taew)

Taew komt uit Non Daeng en heeft een grote verandering doorgemaakt in haar leven. Ze maakt deel uit van ons team in Non Daeng en is geweldig in het opbouwen van relaties met de oudere vrouwen en kwetsbare kinderen.

Els Vermeer & Anne-Marie van Staveren

Dit zijn de prachtige dames uit Nederland, bekend als de 'Mama's' van het team. Vanaf het eerste begin van Tamar Korat zijn ze verbonden met Yoyo en Aon en hun bediening. De afgelopen jaren hebben ze veel teams uit Nederland naar Thailand gehaald om hen kennis te laten maken met het werk van Tamar Korat. Vanaf 2013 wonen zij een deel van het jaar in Tamar Korat als 'long stay family'. Met veel liefde bezoeken ze de mensen om hen te bemoedigen met woorden van de Heer, dit gaat altijd samen met veel knuffels.