Je bekijkt nu Zaterdag Kinderbediening

Zaterdag Kinderbediening

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Ondanks de onzekerheden konden we elke week doorgaan met ons kinderprogramma op zaterdag in de Non-Daeng Kerk. Als aanvulling op de normale activiteiten zijn we dit jaar begonnen met Engelse les voor de kinderen, zodat we ze kunnen helpen met hun Engelse vak. Onze kinderen hebben niet alleen hun cijfers verbeterd, maar er is ons verteld dat ze ook erg behulpzaam zijn bij het doen van klusjes thuis. 

We zijn God zo dankbaar omdat we veel positieve feedback van de bewakers hebben gehoord. Allemaal dankzij onze geweldige medewerkers van Non-Daeng voor hun harde werk, het helpen van de kinderen tijdens hun studie om een goed karakter op te bouwen en ook om belangrijke levensvaardigheden door te geven die ze thuis kunnen gebruiken. 

De scholen gaan volgende maand weer open, dus voordat de school begint, willen we onze kinderen belonen voor het harde werken en ook met hen vieren en aanmoedigen voor de nieuwe schoolsessie. Daarvoor zullen we een BBQ organiseren en samen spelletjes spelen.  

Geef een reactie