Je bekijkt nu Sponsorprogramma voor kinderen

Sponsorprogramma voor kinderen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties
Nee en Preaw

We kennen Preaw al heel lang, ze is een vrolijke actieve meid die haar vrienden meeneemt naar onze Engelse les in haar dorp. We zijn zo trots op haar, ondanks alle tegenslagen heeft ze hard gewerkt om af te studeren van de middelbare school en heeft ze zich ingeschreven aan een technische universiteit in Nakhon Ratchasima om industriële elektronica te studeren. Preaw is de dochter van Nee. Nee had de leiding over The Village Bakery & Cafe. Wat een trots moment voor zowel Nee als Preaw, we vieren het met hen en wensen Preaw veel succes bij het vervolgen van haar studie. 

Ice en Angie

Angie is de dochter van Ice, we hebben Ice tijdens onze bediening ontmoet op de Wallen. Ice kwam ook naar de feesten die we organiseerden voor de Ladies in the Park. Vandaag is Ice gestopt met naar de rosse buurt te gaan, ze heeft psychische problemen en ook andere gezondheidsproblemen. Door de jaren heen hebben we een relatie met haar opgebouwd en hebben we haar huis bezocht, toen ontmoetten we de kleine Angie, vanaf het moment dat we Angie ontmoetten wilden we haar helpen. 

We zijn zo trots op Angie omdat ze haar studie niet heeft opgegeven, het was heel moeilijk voor Angie maar ze heeft heel hard gewerkt, niet alleen voor haar studie maar ook voor een extra baan voor haar eten en zakgeld om haar af te kunnen maken middelbare school. Tijdens de laatste jaren van haar middelbare school studeerde Angie voor een dubbel diploma, ging ze naar de Technische Hogeschool in Korat en behaalde haar diploma Fabrieksmechanica. Dus studeerde ze de middelbare school af met twee certificaten. Vanaf nu gaat ze niet naar een universiteit omdat ze een tijdje wil werken en verdienen. 

Geef een reactie