Je bekijkt nu Ontmoet…. Meno 

Ontmoet…. Meno 

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

De afgelopen zes jaar is Meno betrokken geweest als zendeling. Haar werk ligt voornamelijk bij de sexwerkers die werken in het Yamo Park. Ze is enorm getroffen door al het leed achter de lieve glimlach van deze vrouwen en meisjes. 

Getuigenis
“Ik voel me overweldigd door getuige te mogen zijn van het ongelooflijke werk van de Heer onder de mensen in Isaan, Thailand”. Zoals God zegt: “Mijn genade is u genoeg …” (2 Kor.9:12).
Alleen door de genade van God dien ik de HEER als een fulltime zendeling in Tamar Centre Korat, Thailand. Ik heb in het verleden de handen van de Heer op mij gezien. Het is een onmiskenbare waarheid dat God mij uitkoos om in Zijn wijngaard te werken. God heeft een doel met mijn leven: werken als zendeling in Thailand. God heeft mij al deze jaren bijgestaan en mij door moeilijke tijden heen geholpen. Ik heb de gebrokenheid achter de nepglimlachen gezien en de leegte achter de schoonheid gezien. Ik bereik kinderen die risico lopen en ook de vrouwen en meisjes in de Rosse buurt en Yamo Park. Met Gods hulp mag ik een verschil maken in hun leven.  

Kinderwerker 
Ik ervaar het al een grote zegen dat ik een zondagsschoolleraar mag zijn in de Non-Deang Kerk. 
God stelde mij in staat om de kinderen van Non-Deang Kerk de liefde van Christus te leren en met de boodschap van het evangelie standvastig in de HEER te staan. Het heeft ze veranderd om een gedisciplineerd leven te leiden en Jezus trouw te volgen. Het zaaien van Gods woord in het leven van de kinderen is effectiever, omdat het hen niet alleen helpt om diep in het geloof geworteld te zijn, maar het zorgt er ook voor dat hun hele gezin God accepteert. Het is absoluut een geweldige kans om Christus met deze kinderen te delen! Ik dank God voor het creëren van een impact in het leven van elk kind waardoor ze de ware hoop van hun leven begrepen. En ik geloof dat die hoop naar de volgende generaties zal worden meegenomen. 

Hulp aan sexwerkers 
God stelde mij in staat om onder de CSW (commerciële sekswerkers) te werken en hen te vertellen over Jezus, hun verlosser. Om ze vervolgens van hun smerige zondige leven af te keren, heb ik ze ook enkele christelijke NGO’s voorgesteld om wat vaardigheden te leren, zodat ze geld zullen verdienen voor hun levensonderhoud. Door naar hen uit te reiken, kunnen we relaties opbouwen met de vrouwen van een ander geloof. Om tijd met hen door te brengen beginnen te Gods liefde en de ware hoop van hun leven te begrijpen. Het is een grote zegen voor mij om Jezus’ liefde met de vrouwen te delen en hen te vertellen over de boodschap van hoop. 

Dankbaar
Ik ben God dankbaar dat Hij mij als instrument gebruikt. Vanaf de dag dat ik hier kwam, voel ik me één van hen en met de dag nam mijn liefde voor de mensen toe. Ik verlang ernaar dat deze mensen de Heiland kennen leren zodat ze uit hun onderdrukking bevrijd worden, ook al voel ik me soms ontmoedigd als ik hun gebrokenheid en leegte in het leven zie. Gods liefde doet me beseffen hoeveel Hij om hen geeft en het versterkt mijn relatie met Hem. Zelf kom ik door deze ministeriële wandeling ook dichter bij God, Hij leert me zachtjes de waarde van kleine dingen met grote liefde te doen. Deze bediening heeft mij persoonlijk sterker gemaakt in mijn geloof. Voordat ik ga werken bid ik altijd dat God mij helpt om een rol te mogen spelen in het leven van deze mensen. Hoe groot of klein de mensen zijn die ik ga ontmoeten.  

Ik geloof en bid dat het weinige dat ik heb gezaaid op een dag zijn vrucht zal dragen. 

God zegen u op uw plaats in de wereld. 
Groet, Meno 

Geef een reactie