Je bekijkt nu Ontmoet….. Aon

Ontmoet….. Aon

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Mijn naam is Aon. Ik ben Yoyos vrouw en samen dienen we God in Tamar Korat, vanaf 2010. Ik ben geboren in een christelijk gezin en ik herinner me dat ik vanaf mijn zesde elke zondag naar de kerk ging. Maar hoewel ik al op zo’n jonge leeftijd naar de kerk ging, wist ik niet echt wie Jezus was en had ik pas in 2001 een hechte band met Hem. Via onze kerk kwam ik in contact met YWAM (Youth with a Mission / Jeugd met een Opdracht). Eén van de medewerkers had me uitgenodigd voor een DTS training (Dicipel Training School). Ik was geïnteresseerd en heb me opgegeven voor dit programma. Via deze DTS heb ik God leren kennen als mijn vriend en verlosser en ik wilde dat graag gaan delen met de mensen om mij heen. 

Na deze training ben ik in dienst gekomen van de DTS-staf in Chiang Mai (Noord Thailand) en heb het jaar daarna gewerkt als staf van de YWAM in Chiang Rai (Noord Thailand). In gebed heb ik God gevraagd om Zijn begeleiding voor mijn volgende stap. Eén van mijn DTS-studenten vertelde mij van Tamar Center in Pattaya. Ze vertelde me dat deze bedieing contact heeft met de barmeisjes in Pattaya. In eerste instantie dacht ik dat dit soort bediening voor mij niet geschikt is omdat ik daar geen ervaring heb, maar iets in mij daagde me uit om uit mijn comfortzone te stappen.

In 2004 ben ik daarom bij Tamar Center Pattaya gaan werken. Het is een prachtige bediening en door Gods genade mocht ik daar vier jaren dienen. In die tijd heb ik mijn huidige man ontmoet en zijn wij in 2008 getrouwd. In dat jaar was ik ook werkzaam bij YWAM in Bangkok in de staf van de DTS stage in YWAM Bangkok. 

Vanaf 2009 hebben we beide een jaar gewerkt in Tamar Center Pattaya en hebben we ons voorbereid op het werk in midden-Thailand, Isaan. Veel van de barmeisjes die in Pattaya werken, komen namelijk oorspronkelijk uit het arme midden van Thailand, Isaan. Ze worden, vaak door hun ouders, naar Pattaya gestuurd om daar te gaan werken en geld te verdienen voor de familie thuis. Veel van deze meisjes komen in de prostitutie terecht. Tamar Center Pattaya biedt deze meisjes een uitweg uit de prostitutie en geeft ze kansen om op eigen benen te kunnen gaan staan. 

In juli 2010 heeft God ons uitgedaagd om de volgende stap te zetten: Ga naar Korat om diegenen  die gevaar lopen en misbruikt worden te helpen met de liefde van God. Dat was het begin van Tamar Korat, samen hebben we geluisterd naar deze roeping en zijn vertrokken naar Korat. 

Ik heb een hart voor christenen die nieuw en jong zijn om Jezus beter te leren kennen en om te besluiten Hem hun hele leven te volgen en te dienen. Ik hou er ook van om uit te reiken naar dames in het Red Light-gebied, om hen over de liefde van Jezus te vertellen. Hen te helpen om uit de prostitutie te stappen en om ze te ondersteunen een nieuwe leven met Jezus te beginnen. Daarnaast ben ik de accountant voor Tamar Korat, en ben ik ook verantwoordelijk voor het hele visumproces voor onze vrijwilligers en fulltime moeder van onze twee prachtige dochters Bebe en Nene. 

Geef een reactie