Je bekijkt nu Van Els en Anne-Marie december 2021

Van Els en Anne-Marie december 2021

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties
2022

Inmiddels kondigt 2022 zich aan. Advent en Kerstfeest hebben we mogen vieren en we zijn dankbaar dat Jezus is gekomen om ons zijn Vrede te geven en dat Hij met ons onderweg blijft gaan. Ook het nieuwe jaar, dit maakt ons blij en geeft houvast in deze hectische tijd. Vanuit deze zekerheid gaan we het nieuwe jaar tegemoet. Wat zal het brengen…? Wij zijn dankbaar dat God onze levensplanning in Zijn hand en hart heeft en met vredevolle gedachten met ons onderweg is en bij ons blijft. We wensen jou ook een gezegend 2022. Dat Vrede en Geborgenheid bij God je kracht geeft om het nieuwe jaar tegemoet te gaan. We bedanken je voor je belangstelling, gebed en steun voor het zegenrijke en kansrijke project Tamar Korat. Ook Yoyo en Aon Chusi en het Tamar Korat team voelen zich gesteund dat zij er niet alleen voor staan en voor veel mensen tot een zegen kunnen zijn dankzij jouw steun. 

Een nieuw jaar! 

Soms staan afspraken al genoteerd terwijl we heel goed weten dat het ook zo maar kan veranderen. Door het corona virus, persoonlijke verliezen in de familie en wat lastige ongemakken hebben we ook zelf ervaren hoe ‘los-vast’ kan zijn. Dit is ook de reden waardoor we nog niet terug hebben kunnen gaan naar Tamar Korat. Toch weerhoudt ons dit niet hoopvol en verwachtingsvol plannen te maken en bereiden we ons nu voor om in Juni 2022 terug te reizen naar Korat. Dan is het hete seizoen aan het afkoelen en het team volop in actie in de verschillende projecten. 

Bidden

Willen jullie mee helpen bidden dat ons vertrek kan doorgaan? Yoyo en Aon en het team kijken er naar uit dat we weer met hen mee optrekken naar de dorpen om de mensen op te zoeken en de liefde en vrede van God met hen te delen. We missen elkaar wederzijds. En niet zo’n beetje ook! Wij weten dat God het [tijds]plan voor ons leven in zijn hand en hart heeft dus komt het goed. Hoe het ook loopt, we kijken ook uit naar wat er komen gaat. Al zijn we hier hebben we wel wekelijks contact met teamleden en de dorpelingen. Dankbaar zijn we voor de mogelijkheid online elkaar te ontmoeten en bemoedigen. 

Decembermaand in Isaan! 

In de afgelopen zeven maanden heeft Yoyo en het team steeds online contact gehad met de mensen van het kerkje en de sociale projecten. In die lange periode zochten zij de mensen in hun huisjes op en waar nodig werd praktisch ondersteuning gegeven. En vooral was er met de sponsorkinderen steeds contact om te zien hoe het met ze ging en wat ze nodig hadden. En nu, na deze zeven maanden mochten de mensen elkaar weer ontmoeten! Weaw en Phet hebben met de kinderen van de zondagschool en het sponsorproject enthousiast het kerkje aangeveegd, servies afgewassen en alles mooi voorbereid.  Wat een feest was het voor iedereen om met elkaar te zingen en te luisteren naar persoonlijke verhalen hoe God geholpen heeft in deze moeilijke periode.  We zijn heel dankbaar dat de mensen elkaar weer kunnen ontmoeten in de kerk en in alle projecten daar omheen. Het is zo inspirerend om te zien hij de mensen van de Non Daeng Church, ondanks hun schaarse mogelijkheden, elkaar onderling zo trouw hebben vastgehouden en elkaar tot steun zijn gebleven.  

In verbondenheid groeten wij jou, 
Els en Anne-Marie 

Geef een reactie