Je bekijkt nu Update team Tamar Korat december 2021

Update team Tamar Korat december 2021

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties
Kerstfeest

Het kerstfeest staat voor de deur, maar het is ongewoon stil bij Tamar Korat. Het team verlangt ernaar om hun broers en zussen te bezoeken, maar ze kunnen helaas niet veel vanwege de aanhoudende pandemie. Ondanks alles wat er om hen heen gebeurt, hebben ze nog steeds veel reden om God dankbaar te zijn voor de kleine dingen die ze kunnen doen om de liefde van God deze kerst te delen. 

Hoe viert het team van Tamar Korat toch Kerst ondanks de pandemie? 

Het team kijkt reikhalzend uit naar 17 december (zie nieuwsbericht kerstpakketten), dan gaan ze naar de vrouwen en meisjes van het Park om hen een kerstpakket te geven. Helaas kan er geen kerstfeest voor hen organiseert worden zoals andere jaren. Laten we met het team hopen en bidden dat de boodschap van liefde en zorg hen zal bereiken via de kerstgeschenken. Afgelopen maand mocht de kerk in Non Deang weer opengaan voor aanbidding en het delen van Gods woord, samen mochten ze het kerstfeest vieren. Dit geeft het team hoop dat ze op 25 december, op het kerkterrein van Non Deang, het kerstfeest kunnen organiseren voor alle kerkleden, families van de zondagsschoolkinderen en familie en vrienden. Er wordt enorm naar uitgekeken. 

Van Yoyo

Dit schrijven zou onvolledig zijn om te eindigen zonder jullie allemaal te laten weten hoeveel jullie voor ons betekenen, ondanks de uitdagingen waarmee we zijn geconfronteerd, heeft jullie steun ons in staat gesteld om zoveel geweldige dingen te doen voor verschillende individuen en gezinnen. In deze moeilijke tijden konden we een glimlach en hoop in zoveel levens brengen, het belangrijkste was dat we ze niet alleen konden vertellen, maar laten zien dat er een God is die onvoorwaardelijk van hen houdt. 

We zeggen het met de woorden van Romeinen 15:13 
Moge de God, die ons hoop geeft, u in het geloof geheel en al vervullen met vreugde en vrede, zodat uw hoop steeds blijft toenemen door de kracht van de heilige Geest. 

Wij zijn gezegend om tot een zegen te zijn. We houden van jullie en wensen jullie allemaal een Christusgericht kerstfeest en een gezegend nieuwjaar met hoop en nieuwe avonturen. 

Geef een reactie