Je bekijkt nu Kerstpakketten voor de meisjes en vrouwen in het Yamopark

Kerstpakketten voor de meisjes en vrouwen in het Yamopark

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties
Kerstpakketten

Afgelopen vrijdag, 17 december vertrok het team van Tamar Korat naar het park in het centrum van Korat om de liefde van God uit te delen door middel van het uitdelen van kerstpakketten. Veel van deze vrouwen en meisjes werken als prostitue in het park en hebben soms geen dak boven het hoofd en geen geld om eten te kopen. Het team van Tamar Korat houdt tijdens deze pandemie contact via de telefoon om deze vrouwen te bemoedigen met de liefde van Jezus. Voordat het team op stap ging heeft Yoyo gebeden om een zegen over de pakket en over de levens van deze vrouwen en meisjes. De dankbaarheid was groot bij het ontvangen van het pakket! Bekijk de video die Akru heeft gemaakt hieronder.

(de tekst gaat verder onder de video)

Help je ook mee? 

Vanwege Corona en de beperkingen dat dat met zich meebrengt zijn de vrouwen en meisjes nog steeds afhankelijk van de hulp van het team van Tamar Korat. Het Tamar Team doet wat het kan om deze vrouwen en meisjes te ondersteunen door het uitdelen van voedsel en de meest basale middelen. Op dit moment ondersteunt het team zo’n 70-80 vrouwen. Dat kunnen ze alleen doen als er genoeg geld is…. 

Daarom vragen we om een extra gift om deze groep vrouwen te ondersteunen. Voor €15,= ondersteun je 1 vrouw uit het Yamo Park. Het pakket, wat voldoende is voor twee weken,  bestaat vooral uit drinken, groenten, rijst, tandpasta en dagelijkse hygiëne. 

Help jij mee met het Tamar Team? 

Geef een reactie