Je bekijkt nu Het team in Tamar Korat stelt zich voor

Het team in Tamar Korat stelt zich voor

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Team Tamar Korat 

Yoyo en Aon  

Yoyo is de algemeen leider van de hele ministry, leider, oprichter en spreker van de Non Daeng Church. Aon is samen met Yoyo leider van de hele ministry en vertaler in de kerk. Zij verzorgt de hele financiële administratie van de ministry en voor het hele team de verblijfs- en werkvergunning. Yoyo & Aon vormen samen de staf van het team. Yoyo en Aon zijn samen verantwoordelijk voor het hele kindersponsorproject, zij weten en bepalen wie er in aanmerking komt, soms ook op aanraden van de teamleden in Non Daeng. 

Apfükru

Apfükru is verantwoordelijk voor het Engelse les programma in Tamar Korat en op de regeringsscholen en in de Non Daeng ministry. Ook maakt hij de foto’s en video’s. 

Meno

Meno woont ook in Korat en werkt mee in alle onderdelen van de ministry, ze is de eindverantwoordelijk leider van de zondagsschool in Non Daeng en werkt als vrijwilligster mee op alle plekken waar we naar toe reizen. Op de regeringsscholen werkt Meno ook mee aan het Engelstalig driedaags programma. Het hele team in Korat werkt mee aan het programma in Yamo park en de huisgroep en kinderwerk bij Am in Lam Nan Rong. 

Weaw en Phet

Zij zijn als echtpaar verantwoordelijk voor de hele ministry in Non Deang, zij verzorgen op zaterdag de kinderclub voor de kinderen uit het sponsorprogramma. Weaw is leider van de kerk en ook van op de zondagsschool, zij leidt ook de muziek tijdens kerkdiensten en leidt een aantal huisgroepen. Taew bezoekt, samen met Weaw, de mensen in de dorpen voor evangelisatie,  concrete hulp en aandacht. Zij helpt ook mee in het onderhoud van de kerk en tijdens de activiteiten. Peth verzorgt alle beam werkzaamheden en rijdt de volwassenen en kinderen van en naar de kerk, zij draagt ook zorg voor alle klussen die nodig gedaan moeten worden.

Nee

Nee is leider in de kerk en verantwoordelijk voor het Dorpsbakkerij en de Koffiesalon in Non Daeng. Zij werkt hier fulltime.

Aprėh

Apreh is vrijwilligster in Non Daeng en helpt Wauw en Phet in de ministry. Zij is verantwoordelijk voor de wekelijkse Bijbelstudie die wordt gehouden met alle teamleden. Ook is zij leider bij de zondagsschool en ondersteunt ze de huisgroepen. 

Dauw

Dauw heeft een eigen kapsalon in PhiMai en verdient haar eigen geld. Zij is ook spreker in de kerk en leidt een huisgroep in haar dorp.

Lilly

Lilly gaat mee op de huisbezoeken in Non Daeng en is leider in zondagschool.