Je bekijkt nu Maak kennis met de bestuursleden van Tamar Korat Nederland

Maak kennis met de bestuursleden van Tamar Korat Nederland

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Gerrit Huijgen, voorzitter

In 2018 ben ik, samen met mijn vrouw, naar Thailand geweest en heb ik kennis mogen maken met het werk wat Yoyo en Aon en hun team doen. Ze werken onder de meest kwetsbare volwassenen en kinderen in de provincie Isaan. De indrukken die ik tijdens deze reis heb opgedaan laten me nooit meer los. Het is van groot belang om kinderen via onderwijs en het brengen van het evangelie een betere toekomst te bieden. Ik hoefde daarom niet lang na te denken om voorzitter te worden van stichting Tamar Korat.   

 
What do you want to do ?
New mail

Erwin den Ouden, penningmeester

Ik ben penningmeester van de stichting. Via onze kerkelijke gemeente ben ik op het pad gekomen van Els en Anne-Marie en ben ik gegrepen door hun enthousiasme en het mooie werk in Tamar Korat. Sinds 2018 woon ik in Amersfoort met mijn vrouw en onze drie jongens en daarnaast heb ik een klein juristenkantoor. 

 
 

 

 
What do you want to do ?
New mail

Francine Zegers, secretaresse

Met veel plezier zet ik mij in voor de Stichting Tamar Korat.  Ik ben God dankbaar voor wat ik ontvangen heb. Graag draag ik een steentje bij aan het uitdelen van de liefde van God aan de mensen van Isaan en aan het,  op veel verschillende manieren, bieden van toekomstperspectief aan de mensen daar. 

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?
New mail

Jan Oosterhof, bestuurslid

Ik voel me begaan bij de doelstelling van Tamar Korat Nederland omdat ik me betrokken voel bij de mensen die behoren tot de minder bedeelden op deze aarde en omdat deze organisatie daar iets aan probeert te doen. Vanuit mijn achtergrond voel ik me verantwoordelijk en daarom help ik bij het opzetten van deze organisatie die zich inzet voor een speciale groep kwetsbare mensen in de stad Korat en de omgeving daarvan in Thailand. 

 
 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?
New mail

Elma van de Wijngaard, bestuurslid

Na een aantal bezoeken aan het Tamar Center in Pattaya ben ik geraakt door het preventieve werk van Yoyo en Aon voor Tamar Center Korat. De inzet en passie die zij hebben voor hun medemens ontroert mij. Graag zet ik mijn talenten in om de verhalen van hoop van de meest kwetsbare mensen aan je door te geven zodat ook jij betrokken kan worden bij het prachtige werk van Tamar Korat.

 
What do you want to do ?
New mail

Geef een reactie